İndirim

Kentsel Politika Teorileri

%40
375,00 TL
225,00 TL
Stok Kodu
9786059925921
Fiyat
375,00 TL + KDV
*24,24 TL'den başlayan taksitlerle
Hızlı Gönderi
Kentsel Politika Teorileri
David Imbroscio& Jonathan Davies
1995 yılında yayınlanan Theories of Urban Politics kitabının birinci baskısı, kentsel politika alanında çalışan öğrencilerin ve araştırmacıların en çok faydalandığı eserler arasında yer almaktadır. Kitabın bu ikinci baskısında, sahanın hızla gelişmesi nedeniyle alanın önde gelen isimleri önce iktidarla ilgilenmektedir; iktidarın doğuşu, ele geçirilmesi, biçimleri ve kullanımı. Bunu Yönetişim alanında oluşan teorilerin güncel sorunlar çerçevesinde gözden geçirilmesi takip etmektedir. Bu kapsamda yeni kurumsalcılık, bölgeselcilik, ağ yönetişimi, kentsel liderlik gibi güncel literatür analiz edilmektedir. Toplum olarak adlandırılan bölüm ise kentlerde yaşayan vatandaşların siyaset içerisindeki rolü ile ilgilenmekte; sınıf-ırk-cinsiyet temelli farklı deneyimlere ışık tutmaktadır. Kitap kentsel politika teorileri ve pratiğinin gelecek perspektifi içinde karşılaşacağı zorlukları tartışarak sonlanmaktadır.Alanın teorik zenginliğini başarılı bir biçimde yansıtan bu eserin tamamen güncellenen ikinci basımının, kent çalışmaları, yerel ve kentsel siyaset, şehir planlama, kamu yönetimi ve siyaset bilimleri alanında çalışan herkese faydalı olacağını umuyoruz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Barkod (ISBN)

 978-605-9925-92-1 - 9786059925921

Eser Adı

Kentsel Politika Teorileri

Türü

Kentleşme, Mimari ve Estetik 

Dil

Türkçe

Yazar

 David Imbroscio - Jonathan Davies
Çeviren: Şevket Emek Ataman

Yayınevi

Litera Yayıncılık

Kâğıt Kalitesi

Kitap Kağıdı

Sayfa Sayısı

512

Ebat

13,5 x 21

Baskı Yılı

2017

Kentsel Politika Teorileri David Imbroscio & Jonathan Davies'in Eserlerinden Biri Olan Kentsel Politika Teorileri En Uygun Fiyat, Hızlı Kargo Ve Kapıda Ödeme Seçenekleriyle literakitap.com’da! Çağdaş Felsefe Kitapları. Çağdaş Felsefe 9786059925921 Kentsel Politika Teorileri

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.