İndirim

Çocuklar ve Ergenlerle Bilişsel Terapi

%40
450,00 TL
270,00 TL
Stok Kodu
9786059925358
Fiyat
450,00 TL + KDV
*29,09 TL'den başlayan taksitlerle
Hızlı Gönderi

Çocuklar ve Ergenlerle Bilişsel Terapi
Mark A. Reinecke, Frank M. Dattilio & Arthur Freeman

   Alanlarının öncüsü uygulayıcı bilim adamlarının hazırladığı bu kitap, çocukların, ergenlerin ve onların ailelerinin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla, titizlikle uyarlanmış –veya özel amaçlara göre tasarlanmış, deneylerle desteklenen müdahaleleri size takdim etmektedir. Her bölümde belli bir klinik sorunu konu edinen kaynaklar incelenmiş, ayrıca değerlendirme ve tedavi süreçlerini ayrıntılı bir şekilde gösteren vaka örneklerine yer verilmiştir. Sağlam kuramsal temellerinin yanı sıra, ilmi ve pratik kapsamlar arasında kurduğu hassas denge, klinik bağlamda bir kaynak olarak eserin gücünü arttırmaktadır. Ciltli baskısı için hazırlanan yeni önsöz, eserin güncel çalışmalar arasında yeni bir gelişme olarak yer almasını sağlamıştır.

     "Her bölümde, işlerinin ehli terapistlerin standart protokolleri nasıl esnek ve yaratıcı bir şekilde genç hastaların gelişim dönemine göre uyarlayarak, hastayla bağ kuran ve etkili müdahaleler geliştirdiklerini görebilirsiniz.”

Cognitive BehavioralTherapy Book Reviews

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Barkod(ISBN)

 

978-605-9925-35-8 - 9786059925358

Eser Adı

 

Çocuklar ve Ergenlerle Bilişsel Terapi

 

Türü

Psikoloji Psikoterapi

Yazar

 

 
 
Mark A. Reinecke, Frank M. Dattilio & Arthur Freeman
Çeviren: Yavuz Selim Altındal

 

 

Yayınevi

Litera Yayıncılık

Kâğıt Kalitesi

Kitap Kağıdı

Sayfa Sayısı

830

Ebat

13,5*21

Baskı Yılı

2021

Çocuklar ve Ergenlerle Bilişsel Terapi Psikoterapi ve Psikoloji kitaplarında %50’ye varan indirim fırsatı ve 240 TL ve üzeri ücretsiz hızlı kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle hemen sipariş vermek için tıklayın. En uygun fiyatlı psikolojik kitaplar literakitap.com’da! Psikoloji Psikoterapi 9786059925358 Çocuklar ve Ergenlerle Bilişsel Terapi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.